Premiere: Lillebittebock dør på fem forskellige måder i videoen til ‘Ondskaben tager over’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lillebittebock har fra starten af karrieren kortlagt sin generations mest dystre følelser – fra angst til stofmisbrug og decideret depression. Men han har sjældent krænget sin sjæl så meget ud som på den nye single ‘Ondskaben tager over’.

Sangen har et misvisende lyst og boblende beat, og en Lillebittebock i centrum, der endnu engang viser, at han er en af de danske rappere, der er bedst til at få en gennem-autotunet vokal til at være ved at sprænges af følelser. Og så er han stadig både virkelig god til at give sine dystre tekster en medrivende melodi – især omkvædets »jeg kan ikke være det, som I er« er svært at få ud af hovedet.

En intens sang som ‘Ondskaben tager over’ kan ikke have en hvilken som helst video, og den unge rapper er da også gået all-in på billedsiden. I musikvideoen dør Lillebittebock nemlig hele fem gange – blandt andet drukner han i et badekar og bliver brændt på et bål som en anden heks.

Det hele er intenst, medrivende og følsomt – og endnu et kunstnerisk skridt frem for en af sin generations mest fængende hiphopstemmer.

Læs også: Halvårets 15 bedste danske sange

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af