Post Malones nye album lander næste måned

Post Malones nye album lander næste måned
Post Malone. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

For en uges tid siden annoncerede Post Malone, at han er færdig med indspilningerne af sit næstkommende album. »Ret fuckin’ fede nyheder«, som han selv erklærede, og som han nu har bakket op af yderligere nyt om udgivelsen: Hans tredje album lander nemlig allerede i næste måned.

»Mit tredje album kommer ud til september, og jeg tror, I kommer til at kunne lide det virkelig, virkelig, virkelig meget«, fortalte Post Malone, da han spillede et Bud Light-kurateret show i New York mandag aften.

Post Malones tredje album følger op på sidste års successkive ’Beerbongs & Bentleys’.

Læs også: Her er 26 udenlandske album, vi glæder os helt vildt meget til i anden halvdel af 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af