Shawn Mendes og Camila Cabello teaser kys under hed VMA-optræden

Shawn Mendes og Camila Cabello teaser kys under hed VMA-optræden
Shawn Mendes og Camila Cabello til MTV VMA. (Foto: Noam Galai/Getty Images)

Rygterne har svirret intenst hele sommeren. Er Shawn Mendes og Camila Cabello kærester, eller er de bare meget gode venner? Makkerparret har hele sommeren ligget nær toppen af den amerikanske Billboard-liste (i denne uge er de gået nummer et) med den lumre latin-ørehænger ’Senorita’, og de to kommer utrolig tæt på hinanden i musikvideoen, ligesom der også har floreret billeder af de to på ferie sammen.

Ingen af parterne har officielt bekræftet et eventuelt forhold, men i går fulgtes de ad til MTV Video Music Awards, hvor de også gav en hed performance af ’Senorita’, der næsten kunne give én lyst til at hive en god gammel ’get a room’-kommentar op af ærmet. Under den flirtende optræden, hvor Cabello dansede omkring en tanktop-bærende Mendes, teasede de to op til flere gange et kys på scenen, men det blev aldrig til mere end en sød lille næsenulren til sidst.

Hvorvidt de to rent faktisk er i et forhold, eller om det hele blot er én stor markedsføringsstrategi, er ikke til at sige, men det er i hvert fald ikke til at benægte, at de to har god kemi både på og af scenen.

Læs også: Normanis VMA-optræden cementerede hende som fremtidens popstjerne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af