DJ Premier og Nas teaser nyt Gang Starr-album efter 16 års stilhed

DJ Premier og Nas teaser nyt Gang Starr-album efter 16 års stilhed
DJ Premier (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

»Yo. Is it true there’s a new Gang Starr album? That’s crazy, man. Let me know«. Således lyder en old school telefonsvarerbesked fra Nas til DJ Premier i en ny video, som de to newyorker-legender begge har delt via sociale medier.

Hvis det er sandt, der er et nyt Gang Starr-album undervejs, er det i sandhed »crazy, man«. Gang Starr, der bestod af MC Guru og DJ Premier, var med til at dominere hiphoppens guldalder i 90’ernes New York med Premiers scratchede jazz-samples og Gurus rå, monotone bars. Men de to splittedes allerede i 2003 efter udgivelsen af deres sjette og sidste album ’The Ownerz’, hvorpå Guru døde af kræft som 48-årig i 2010.

Men DJ Premier lever videre i bedste produktive velgående, og det kunne tyde på, at han har haft gamle optagelser hjemme i gemmerne, der er klar til at blive støvet af. Hvis det resulterer i et regulært nyt album, bliver det således Gang Starrs første nye i 16 år.

DJ Premier tweetede desuden i forgårs et par kryptiske ord, der hælder lidt ekstra brænde på forventingsbålet: »I wonder what people would say if I released a new…«. Se hans teasere herunder.

Læs også: Uværdige hologram-koncerter minder mig om et klassisk ‘Black Mirror’-afsnit

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

I Gotta Call @nas…

Et opslag delt af @ djpremier den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af