Efter Gang Starr-feature: J. Cole siger, at det er slut med gæstevers fra nu af

Efter Gang Starr-feature: J. Cole siger, at det er slut med gæstevers fra nu af
J. Cole.

Der er få rappere, der har så meget respekt for traditionen og de ældre kunstnere som J. Cole. Det er jo trods alt ham, der har lavet en hel sang om, at han var bange for at have skuffet sit idol Nas (‘Let Nas Down’).

Så det er ikke overraskende, at den amerikanske rapper ville være pænt stolt af at få et feature på en sang af den legendariske hiphopduo Gang Starr, der bestod af produceren DJ Premier og den afdøde rapper Guru, og som nu er blevet genoplivet af førstnævnte.

Men det er nu alligevel overraskende, at J. Cole er så beæret over sin gæsteoptræden på Gang Starr-sangen ‘Family and Loyalty’, at han simpelthen vil stoppe helt med at lave features fra nu af.

»Det er en ære at være med på den her sang«, skriver rapperen på Twitter. »Dette er den sidste feature, du kommer til at høre fra mig. Tak til alle, jeg har arbejdet med i den her stime«.

Udmeldingen kommer i kølvandet på, at J. Cole har været usædvanlig aktiv på feature-fronten og blandt andet samarbejdet med uventede artister fra trap-miljøet som Young Thug (‘The London’) og 21 Savage (‘A Lot’). Men nu er det altså slut med gæstevers.

Læs også: Her er årets bedst tjenende hiphopartister – mentoren må se sig slået af lærlingen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af