Justin Bieber i langt, åbent Instagram-brev: »Jeg startede med hårde stoffer som 19-årig«

Justin Bieber i langt, åbent Instagram-brev: »Jeg startede med hårde stoffer som 19-årig«
Justin Bieber. (Foto: Stuart Franklin/Getty Images)

Justin Bieber er et godt sted i sit liv lige nu. Han er blevet gift med Hailey Bieber (født Baldwin), hvilket lærer ham »tålmodighed, tillid, forpligtelse, venlighed, ydmyghed og alle de ting, det kræver at være en god mand«.

Ovenstående remse stammer fra et længere og ret så åbent brev, Bieber har delt på sin Instagram-profil, og der er altså tale om slutningen; lyset for enden af tunnelen.

Størstedelen af brevet er nemlig et vidnesbyrd om Biebers liv på godt og ondt – og bestemt mest ondt. Hvordan han som barn blev kastet direkte ind i et popstjerneliv, der berøvede ham en barndom og alt det, der følger med.

»Jeg voksede ikke op i et stabilt hjem«, skriver Bieber, der reflekterer over, hvordan berømmelsen satte sig i ham som ung: »Jeg gik fra at være en 13 år gammel dreng fra en lille by til at blive hyldet af hele verden med millioner, der sagde, hvor meget de elskede mig, og hvor fantastisk jeg var. Jeg ved ikke med dig, men ydmyghed kommer med alderen. Når du hører de her ting som en ung dreng, begynder du også at tro dem«. »Alle gjorde alt for mig, så jeg lærte aldrig de fundamentale egenskaber omkring ansvar«.

Bieber kommer herefter ind på tiden i starten af 20’erne, hvor en lang række medieskandaler gjorde ham til »verdens mest dømte, latterliggjorte og hadede person i verden«.

»Jeg startede med hårde stoffer som 19-årig«, skriver Bieber, som også fortæller, hvordan han blev sur, ikke respekterede kvinder og var misbrugende i sine forhold.

»Det har taget år at komme tilbage fra alle de forfærdelige beslutninger«, lyder det, inden vi kommer til ordene i denne artikels start, hvor Bieber beskriver ægteskabet som den bedste tid i sit liv, hvor han endelig har mulighed for at lære alle de egenskaber, han ikke nåede som barn.

»Alt det her for at sige, at selv om oddsne er imod dig, så bliv ved med at kæmpe«, skriver han: »Jesus elsker dig…«.

Læs også: Justin Bieber annoncerer pause fra musikken – og »et kickass album ASAP«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af