Kid Cudi bekræfter, at han og Kanye West planlægger flere Kids See Ghosts-album

Kid Cudi bekræfter, at han og Kanye West planlægger flere Kids See Ghosts-album
Kid Cudi og Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Sidste sommer slog Kid Cudi og Kanye West sig sammen i projektet Kids See Ghosts, der rystede en særdeles vellykket plade af samme navn af sig. I et nyt interview med Complex bekræfter Kid Cudi, at pladen ikke var en engangsforestilling.

»Der kommer flere Kids See Ghosts-album«, forsikrer han til Complex. »Kanye har allerede fortalt mig, at han vil begynde at arbejde på den næste«.

Kid Cudi uddyber om samarbejdet: »Det er lidt underligt, for med det første album vidste jeg ikke, hvor seriøs han var omkring at lave et collab-album med mig. Han havde nævnt det, men jeg troede, det bare var en god idé, han havde fået i øjeblikket. Men han blev ved med at bringe det op og blev ved med at få mig til at komme hjem til ham, høre musik og arbejde på beats, så jeg tænkte: ’Wow, han er virkelig klar på det her’. Vi havde en diskussion, hvor han sagde, han gerne ville lave et spirituelt album, og jeg sagde: ’Great. Det er det, jeg gør. Jeg ville elske at gøre det – noget, jeg fordybe mig i’. Så der kommer helt sikkert mere«.

Kid Cudi annoncerede i sommer, at han er klar med sit næste soloalbum, ’Entergalatic’, til næste år. Albummet udkommer med en tilhørende animeret Netflix-serie, der handler om en ung mands rejse for at finde kærligheden. Sidst vi hørte nyt fra Cudi i soloform var på ’Passion, Pain & Demon Slayin’ fra 2016.

Læs også: Vi har (måske) afsløret hemmelighederne bag Kanye Wests kryptiske nye album

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af