Kid Cudi annoncerer nyt album med tilhørende animeret Netflix-serie

Kid Cudi annoncerer nyt album med tilhørende animeret Netflix-serie
Kid Cudi. (Foto: Michael Hickey/Getty Images)

Det er et par måneder siden, at Kid Cudi meddelte på Twitter, at han ville dedikere resten af året til at arbejde på ny musik. Nu har han så netop annonceret, at han udkommer med albummet ‘Entergalatic’ til næste år. Og det bliver ikke en helt almindelig udgivelse.

For første gang nogensinde er streaminggiganten Netflix nemlig gået sammen med en musiker om at lave en tilhørende serie til et album. Konceptalbummet ‘Entergalactic’, der tager sin titel efter Cudis sang af samme navn fra debut-LP’en ‘Man on the Moon: The End of Day‘, får følgeskab af en animeret serie af samme navn, der omhandler en ung mands rejse for at finde kærligheden. Det er ‘Black-ish‘-skaberen Kenya Barris, som skal skrive og producere serien.

Der er endnu ikke nogen specifik udgivelsesdato for hverken album eller serie, men det bliver altså en gang i løbet af næste år ifølge Cudis twitter-udmelding. Rapperen var senest aktuel med sit fællesprojekt med Kanye West ‘Kids See Ghosts‘, men på tv-fronten har han kog i gryderne:

Cudi medvirker både i ‘Westworld’ sæson 3, mens han også er blevet castet i ‘Call Me by Your Name’-instruktøren Luca Guadagninos kommende HBO-serie ‘We Are Who We Are’.

Hør podcast: Hvem er verdens bedste rapper lige nu? Soundvenues hiphop-podcast diskuterer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af