Hvem er verdens bedste rapper lige nu? Soundvenues hiphop-podcast diskuterer

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Okay, egentlig er podcasten jo gået på sommerferie, men vi ville lige lave én lille special-episode. Denne uge kører der nemlig en artikelserie her på sitet om det største spørgsmål af dem alle: Hvem er verdens bedste nulevende rapper? Og det var vi selvfølgelig nødt til at være med til at diskutere!

For hvem er egentlig den bedste rapper? Ikke bare hiphop-artist eller kunstner: Hvem er allerbedst på mikrofonen, når vi snakker flow, tekster, originalitet og karisma? Og ikke bare den bedste gennem tiden: Hvem har den lige nu?

Det diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor denne uge i Standard – Soundvenues hiphop-podcast, og giver samtidig deres bud på hvilke rappere, der kunne være lige på nippet til det store spring.

Dette er altså som sagt en særlig sommer-special, men i starten af august er podcasten officielt tilbage – god sommerferie så længe!

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Faxe Kondi Booster – Black Edition.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af