Kwamie Liv annoncerer danmarksturné

Kwamie Liv annoncerer danmarksturné
Kwamie Liv. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Kwamie Liv er for tiden højaktuel i TV 2-programmet ‘Toppen af poppen’, hvor det i denne uge var hendes sange, der blev fortolket af musikkolleger som Medina, Carl Emil Petersen og Teitur. I kølvandet på skærmtiden (og de mange virale Facebook-videoer) har Liv nu annonceret en danmarksturné, som i det nye år bringer hende forbi otte danske byer.

Hele turneen foregår i februar, hvor Liv først rammer Musikkens Hus i Aalborg, hvorefter hun bevæger sig videre til byer som Kolding, København og Odense, inden hun slutter af 15. februar på Muzikhuset i Rønne.

Kwamie Liv udgav sidste år debutalbummet ‘Lovers That Come and Go’.

Læs interview: Kwamie Liv har aldrig følt sig tilpas i blitzlyset: »Jeg er en ret privat person«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af