Lana Del Rey indleder turné med besøg af legenders sønner – synger duet med Sean Lennon og Adam Cohen

Lana Del Rey indleder turné med besøg af legenders sønner – synger duet med Sean Lennon og Adam Cohen
Lana Del Rey på Tinderbox. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Lana Del Rey har høstet velfortjente roser for albummet ‘Norman Fucking Rockwell’, der af mange er blevet kaldt hendes absolutte hovedværk, ligesom hun er blevet udråbt til en form for alvidende dommedagsprofet.

En sådan universel succes må naturligvis følges op med en turné, og lørdag skød Del Rey således sin ‘Norman Fucking Rockwell Tour’ i gang med en åbningskoncert i New York.

Her kunne publikum, udover hovedpersonen selv, også opleve efterkommere af legenderne John Lennon og Leonard Cohen, for Del Rey havde nemlig inviteret både Sean Lennon (søn af Yoko Ono og John Lennon) og Adam Cohen med på scenen. Med førstnævnte spillede Del Rey duetten ‘Tomorrow Never Came’, der også var at finde på hendes femte album ‘Lust for Life’, mens Cohen junior gæstede på coveret af afdøde Leonard Cohens smukke ‘Chelsea Hotel No. 2’.

Del Rey udgav sin egen version af ‘Chelsea Hotel No 2’ tilbage i 2013, og hende og Adam Cohen har tidligere optrådt med coveret til en mindekoncert for Leonard Cohen i 2017 på etårs-dagen for legendens død. Koncerten i lørdags faldt sågar på den dag, der ville have været afdøde Cohen seniors 85-års fødselsdag.

Udover de fine samarbejder med Lennon og Cohen gav åbningskoncerten os også et praj om, hvad man kan forvente af setlisten på ‘Norman Fucking Rockwell Tour’, der på nuværende tidspunkt desværre ikke har nogen dansk dato. Vi håber dog, at Del Rey tilføjer Roskilde Festival til turnéplanen, når vi kommer tættere på sommeren. Hun ville egne sig perfekt til en forførende aftenkoncert i den døsige sommerluft foran Orange, og når hun efter sigende er klar med endnu et album allerede i 2020, så gør det jo ingenting, at hun spillede på Tinderbox i sommer – hvor hun i øvrigt også leverede en veloplagt præstation.

Se hele koncertens setliste herunder samt fanoptagelser af de to duetter nederst.

‘Norman Fucking Rockwell Tour’ setliste New York:
1. ‘Norman Fucking Rockwell’
2. ‘Bartender’
3. ‘Chelsea Hotel #2’ (Leonard Cohen cover m. Adam Cohen)
4. ‘Born to Die’
5. ‘Blue Jeans’
6. ‘Cherry’
7. ‘White Mustang’
8. ‘Pretty When You Cry’
9. ‘Change’ / ‘Black Beauty’ / ‘Young and Beautiful’
10. ‘Ride’
11. ‘Tomorrow Never Came’ (m. Sean Lennon)
12. ‘Video Games’
13. ‘Mariners Apartment Complex’
14. ‘Summertime Sadness’
15. ‘Doin’ Time’ (Sublime cover)
16. ‘Off to the Races’
17. ‘Shades of Cool’
18. ‘Venice Bitch’

Læs også: Se Lana Del Rey spille svævende Ariana Grande-cover i BBC’s Live Lounge 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af