Se Lana Del Rey spille svævende Ariana Grande-cover i BBC’s Live Lounge

Dronningen af musikalsk melodrama rider lige nu på en bølge af succes efter udgivelsen af sit anmelderroste femte album ’Norman Fucking Rockwell’, ligesom hun efter sigende allerede skulle være på vej med en efterfølger i 2020.

Selv om Lana Del Rey altså er en travl dame, fandt hun dog alligevel tid i kalenderen til at besøge den britiske radiostation BBC Radio 1 og deres Live Lounge, hvor hun, som programmets tradition byder, spillede et cover.

Til anledningen var Del Reys valg faldet på Ariana Grande-hittet ’Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored’, hvilket giver god mening, eftersom Del Rey havde masser af ros til overs for popkollegaen Grande og særligt albummet ‘Thank U, Next’, da hun talte med New York Times i august.

I Lana Del Reys hænder bliver det minimalistiske, trap-inspirerede Grande-nummer til en ambient og luftig omgang, der er gennemsyret af Del Reys vanlige coolness, mens hun overskudsagtigt sidder overskrævs på en kontorstol og læser tekster på sin kirsebærdækkkede mobiltelefon.

Ariana Grande har allerede godkendt Del Reys cover på Twitter, hvor hun helt simpelt delte et videoklip fra Live Loungen med den utvetydige caption: »Oh My God, Jeg elsker dig så, så meget.« De to sangere kan sammen med Miley Cyrus opleves i skøn forening på titelsangen til den nye ‘Charlies Angels’-remake – og selv om filmen først får dansk premiere til december, kan vi glæde os til, at sangen ‘Don’t Call Me Angel’ udkommer allerede på fredag 13. september.

Udover ’Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored’ fremførte Lana også ‘Doing Time’ fra ’Norman Fucking Rockwell’, der ironisk nok faktisk også er et cover, lånt af det californiske band Sublime. Den dovne solskinsbanger, der også refererer til George Gershwin-klassikeren ’Summertime’, kan vel nærmest betragtes som en fortsættelse af kæmpehittet ’Summertime Sadness’ fra 2012.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af