Lana Del Rey roser Billie Eilish og Ariana Grande: »Vi har ventet på den her tid i popmusikken«

Lana Del Rey roser Billie Eilish og Ariana Grande: »Vi har ventet på den her tid i popmusikken«
Lana Del Rey. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Lana Del Reys længe ventede album ’Norman Fucking Rockwell’ udkommer på fredag, og i den forbindelse har hun ladet sig interviewe af New York Times. I interviewet taler Del Rey om en bred vifte af emner, som både inkluderer Kanye West, Trump-protestsange og samarbejdet med producer Jack Antonoff, mens hun bander så ofte, at tidsskriftets censur har været på overarbejde.

Da emnet falder på Del Reys forhold til mainstream popmusik, fremhæver hun unge Billie Eilish, som hun roser til skyerne for hendes ekstraordinære og utvivlsomme talent: »Jeg elsker Billie Eilish, og jeg føler, vi har ventet på den her tid i popmusikken. Billie er helt ekstraordinær. Jeg behøvede kun høre en melodilinje, og så vidste jeg det bare«.

Billie Eilish er interessant nok ofte blevet udråbt til den næste Lana Del Rey, men det er faktisk en omtale, den unge sanger har frabedt sig, for der er vel ikke brug for en ny Lana Del Rey, når den originale stadig eksisterer i bedste velgående. »Jeg vil ikke høre, at Billie Eilish er den nye Lana Del Ray. Vis Lana lidt respekt. Den kvinde har brandet sig selv perfekt gennem hele sin karriere og behøver ikke høre den slags«, udtalte Eilish til LA Times tilbage i april.

Det lader altså til, at der er gensidig kærlighed mellem de melankolske popstjerner, men Eilish er faktisk ikke den eneste kvindelige kollega, der modtager ros i New York Times-interviewet. Del Reys nylige samarbejdspartner, Ariana Grande, får ligeledes et par rosende ord med på vejen for albummet ’Thank U, Next’,: »Så udkom ’Thank U, Next’, og jeg fucking elskede den plade. Ved hver eneste sang var jeg sådan, hvordan skrev hun den?«

Lana Del Rey og Ariana Grande står sammen med Miley Cyrus bag titelsangen til det nye ‘Charlies Angels’-remake, der får dansk premiere til december.

Læs også: Lana Del Rey deler to nye numre, som ikke kommer med på ‘Norman Fucking Rockwell’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af