Lana Del Rey deler to nye numre, som ikke kommer med på ‘Norman Fucking Rockwell’

Lana Del Rey deler to nye numre, som ikke kommer med på ‘Norman Fucking Rockwell’
Lana Del Rey. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Lana Del Rey udgiver sit ventede sjette album ‘Norman Fucking Rockwell’ senere på måneden – over et år efter, hun annoncerede det i 2018. Nu har sangeren blødt ventetiden op ved at dele to nye numre, der ikke kommer med på det endelige album.

Det drejer sig om ‘Looking For America’, som Del Rey har skrevet i forbindelse med sidste uges masseskyderier i Ohio og Texas, og et cover af Donovans 1966-sang ‘Season of the Witch’, som hun har indspillet til den biografaktuelle gyser ‘Scary Stories To Tell in the Dark‘.

Del Rey delte i første omgang ‘Looking For America’ på Instagram, hvor hun fremførte en inderlig udgave af nummeret akkompagneret af Jack Antonoff, der også har produceret ‘Norman Fucking Rockwell’. Her skrev hun: »Jeg ved godt, at jeg ikke er politiker, og det forsøger jeg heller ikke på at være, så undskyld mig for at have en mening. Men i lyset af alle masseskyderiene over de seneste dage, som virkede påvirkede mig, ville jeg bare gerne dele denne video, som vores tekniker Laura optog for tyve minutter siden«.

‘Norman Fucking Rockwell’ udkommer 30. august og består af i alt 14 numre, herunder de fire allerede udsendte sange ‘Mariners Apartment Complex’, ‘Venice Bitch’, ‘Hope Is a Dangerous Thing for a Woman Like Me to Have — But I Have It’ og coveret ‘Doin’ Time’.

Læs også: Hør ugens 10 bedste nye sange – Bon Iver, Rapsody og TDE-crooneren SiR

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af