Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Bon Iver, Rapsody og TDE-crooneren SiR

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Bon Iver, Rapsody og TDE-crooneren SiR
SiR. (Foto: Rich Fury/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Channel Tres feat. Jpegmafia ‘Black Moses’

Channel Tres er et af de mest spændende nye navne på den amerikanske hiphopscene. At låse den satiriske kunstner fast i hiphopgenren virker nærmest forkert, for der er absolut også en del indflydelser fra dancemusik. Det gælder også på dette kølige Jpegmafia-samarbejde, der vil være titelnummeret på Channel Tres’ næste ep, der lander 16. august.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Brockhampton ‘If You Pray Right’

Selv om vi stadig ikke har nogen udgivelsesdato, ser det ud til, at Brockhamptons femte studiealbum, ‘Ginger’, lander lige om lidt. Andensinglen ‘If You Pray Right’ er et af gruppens mere underspillede numre, blandt andet grundet et ejendommeligt, let sumpet beat, der kører på noget dyb messingblæs. Selvfølgelig har singlen fået følgeskab af en skæv video, hvor medlemmerne rapper i de flotte sølvfarvede dragter, de også medbragte på Roskilde Festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Bon Iver ‘iMi’

Bon Ivers nyeste album, ‘i,i’ ser frontmand Justin Vernon kigge indad og reflektere over sig selv. Det slås hurtigt an på det første egentlige nummer, den vemodige ‘iMi’, hvor omkvædet går »I am, I am, I am, I am«. Med vanlig vellyd kommer man helt tæt på Vernons spirituelle kvaler på dette rørende track.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Snoh Aalegra ‘Situationship’

Den iransk-svenske sanger Snoh Aalegra har virkelig taget omkring sensuel r’n’b, og på ‘Situationship’ er hendes vokal ganske fortryllende. Dertil har sangen et vuggende beat med en sprød basgang. Sangen vil være at finde på Aalegras kommende album ‘- Ugh, Those Feels Again’, der udkommer 16. august.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Rapsody ‘Ibtihaj’

Den 23. august udgiver Rapsody sit næste album, ‘Eve’, der fejrer en række inspirerende kvinder. Denne single sampler GZA-klassikeren ‘Liquid Swords’, og GZA selv giver da også et vers. Sangen hylder den amerikanske sabelfægter Ibtihaj Muhammad, hvilket da også gør ‘Liquid Swords’-samplet oplagt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Curren$y ‘Eyes Closed’

Vi bliver i hiphoppen. ‘Eyes Closed’ er anden single fra Currensys kommende ‘Hot August Nights’, der udkommer 16. august. Med sit klassisk tilbagelænede flow fyrer han den ene mindeværdige linje af efter den anden, hvor især »This ain’t a strip club, this my studio house« sidder fast – samt naturligvis det kæphøje hook om at rulle dope med øjnene lukket.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Clairo ‘Feel Something’

Clairos debutalbum ‘Immunity’ er fyldt med rørende tekster, der går direkte ind i tårekanalerne. ‘Feel Something’ er skrevet i samarbejde med det tidligere Vampire Weekend-medlem Rostam Batmanglij, der også har været med til producere albummet. Nummeret er et af albummets klare højdepunkter, som det ironisk nok skildrer følelseskoldhed på enormt følsom vis.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Jay Som ‘Nighttime Drive’

Denne rolige lille aftensang stammer fra Jay Soms kommende album, Anak Ko, der lander 23. august. Den drømmende komposition er øjeblikkeligt fængslende, og man får selv lidt lyst til at køre en midnatstur igennem et utrafikeret område. Nævnes skal også videoen, hvor man møder et hulahop-dansende rumvæsen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. SiR feat. Kendrick Lamar ‘Hair Down’

Top Dawg Entertainment har en virkelig habil r’n’b-sanger i SiR, der på sin nyeste single går i en psykedelisk, næsten lidt Tame Impala-agtig retning – dog tilsat et hiphopbeat og et spraglet, gribende vers fra Kendrick Lamar. Sangen vil være at finde på det kommende SiR-album ‘Chasing Summer’, som vi får 30. august.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Megan Thee Stallion feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign ‘Hot Girl Summer’

Megan Thee Stallion er en af tidens mest lovende nye rappere, og nu har hun fået besøg af selveste Nicki Minaj, som giver et bundsolidt vers på ‘Hot Girl Summer’. Nummerets varme beat er produceret af Juicy J, og Ty Dolla Sign serverer et forførende omkvæd.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af