Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska er ‘Charlie’s Angels’ i første officielle trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det startede som en tv-serie i 1970’erne, og senere kæmpede Drew Barrymore, Cameron Diaz og Lucy Liu side om side i 2000-rebootet, der slog et vigtigt slag for kvindedrevne actionfilm.

Nu er det Kristen Stewart, som de seneste år har begået sig i diverse indie-produktioner, der sammen med Naomi Scott (‘Aladdin’) og Ella Balinskas (‘Midsomer Murders’) skal videreføre arven anno 2019. I traileren, der netop er blevet offentliggjort, er der ikke sparet på eksplosionerne og de mange spøjse gadgets, vi efterhånden forbinder med ‘Charlie’s Angels’-universet.

Rebootet kommer til at foregå i samme univers som tv-serien og filmen fra 2000, men som bekendt med et friskt hold engle, der bliver sendt på nye missioner rundt omkring i verden for at bekæmpe kriminalitet.

Elizabeth Banks (‘The Hunger Games’, ‘Pitch Perfect’) instruerer og spiller også rollen som Bosley, bindeleddet mellem Charlie og englene. Som noget nyt kommer der til at være tre Bosleys, hvor de to andre bliver spillet af Djimon Hounsou (‘Captain Marvel’) og ‘Star Trek’-ikonet Patrick Stewart.

‘Charlie’s Angels’ får dansk biografpremiere 5. december 2019.

Læs også: Fri mig for Hollywoods nyfundne ‘blockbuster-feminisme’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af