Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Nelson Can, Dave og hårdføre Princess Nokia

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Nelson Can, Dave og hårdføre Princess Nokia
Princess Nokia.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Princess Nokia ‘Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T.)’

Det psykedeliske soulbeat på den nye Princess Nokia-single er en lyd, hun ikke ofte har bevæget sig inden for. Hun er på én gang kølig, underspillet og ualmindeligt hårdfør på dette track, og i videoen ser vi den ofte spydige rapper i en fiktiv skønhedskonkurrence, hvor hun selvfølgelig vinder det hele.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Dave ‘Professor X’

På soundtracket til Netflix-serien ‘Top Boy’ finder vi dette umanerligt sprøde Dave-track. Den engelske rapper, der også spiller en rolle i serien, er som altid ekspert i at balancere sin vittige humor med grovkornede, socialt bevidste bars – og så et bundsolidt, grimet beat, der fremhæver hans levering elegant.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Okay Kaya ‘Ascend and Try Again’

Det norske multitalent Okay Kaya har atter imponeret os med denne følsomme, barokke artpop-ballade. Den er langsom, og den millimeterpræcist arrangerede instrumentationen giver godt med plads til, at Kayas stemmes nuancer kan udfolde sig problemfrit. Nummeret vil være at finde på hendes kommende album, som vi får lov til at høre engang i løbet af 2020.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Kara Moon ‘Sky’

Danske Josefine Skov står bag aliasset Kara Moon, og med singlen ‘Sky’ serverer hun et stykke grænsesøgende, drømmende og pirrende synthpop. Det musikalske univers er puslende og lettere melankolsk, men tilsat så mange skæve klangflader, at hun øjeblikkeligt skiller sig ud.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Jpegmafia ‘Kenan Vs. Kel’

Jpegmafia har finpudset sit eksperimentelle hiphopunivers på ‘All My Heroes Are Cornballs’, og et af de mest vanvittige tracks er ‘Kenan Vs. Kel’. Nummeret starter med, at han nærmest aggressivt bekæmper et fyldigt ambient-beat, og derfra bevæger sange sig over i en næsten doom metal-agtig guitarunderlægning. Intet af dette er dog for sært til, at Jpegmafia kan håndtere lyden – det er egentlig helt mystisk, hvordan han får det til at være så sammenhængende, når det lyder så kaotisk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Hannah Diamond feat. Danny L Harle ‘Part of Me’

PC Musics futuristiske popmusik er et konstant givende bekendskab – med de bedste tracks får man helt og aldeles udvidet sin opfattelse af, hvordan en popsang kan lyde. Sådan et track er Hannah Diamonds ‘Part of Me’, der er udviklet i samarbejde med producer Danny L Harle. Diamond har sagt, at sangen oprindeligt skulle være en søvnig vuggevise, men med tiden udviklede den sig til dette regulære dance-bop.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Nelson Can ‘Limelight’

Der er lidt ABBA over SigneSigneSignes basgang på den nye Nelson Can-sang, der går over i noget decideret dancepop – meget langt fra den punkede garagerock, de startede ud med. Deres sangskrivning holder dog absolut til denne nye retning, og det bliver spændende at se, hvad fremtiden byder på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Omar feat. Artigeardit ‘Psycho’

Omars dybfølte, autotunede vokal står altid godt over for Artigeardits evige glimt i øjet – der dog er lidt mere ængsteligt her, end det plejer. ‘Psycho’ er et dystert, dramatisk track, der dog også er en fuldbyrdig banger, når man ankommer til omkvædet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Caroline Polachek ‘So Hot You’re Hurting My Feelings’

Den tidligere Chairlift-sanger Caroline Polachek har startet en lovende solokarriere, og dette track fra hendes kommende album ‘Pang’ er et af hendes bedste numre nogensinde, både i og uden for Chairlift. ‘Pang’ udkommer 18. oktober, og hvis dette nummer sætter standarden, er der god grund til at glæde sig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Don x Lee x Barber ‘Præg på kortet

Den aarhusianske gaderap-trio Don x Lee x Barber startede som en dansk pendant til Migos, men de har sidenhen vist, at de har meget andet at byde på. Dette bouncy track minder næsten lidt om noget festlig fransk hiphop – det er umuligt at stå stille til, og man bør helt klart overveje sangen, hvis man styrer soundtracket til en fest denne aften.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af