Lil Peep-dokumentaren ‘Everbody’s Everything’ bliver vist én dag i danske biografer

Lil Peep-dokumentaren ‘Everbody’s Everything’ bliver vist én dag i danske biografer
Lil Peep.

Det er snart to år siden, at emorap-pioneeren Lil Peep døde af en overdosis i en alder af blot 21 år. Men rapperen med det borgerlige navn Gustav Elijah Åhr lever videre i sin musik og ikke mindst i den ventede dokumentarfilm ‘Everybody’s Everything’, der dykker ned i Lil Peeps skrøbelige sjæl.

Filmen havde premiere på SXSW festivalen i Austin i marts, men det har længe været uvist, hvornår filmen ville nå de danske breddegrader. Nu har Cinemaxx imidlertid sat filmen op i både København, Aarhus og Odense, hvor filmen vises den 12. november – tre dage inden årsdagen for Peeps død. Læs mere HER.

‘Everybody’s Everything’ har allerede modtaget roser for sit portræt af Peeps kreativitet og skrøbelige indre. Filmen byder også på gæster som Post Malone og Peeps mor, der fortæller om rapperens stofmisbrug, selvmordstanker og ensomhed samt hvordan rapperen forsøgte at være alting for alle mennesker.

Filmen er instrueret af Sebastian Jones og Ramez Silyan, mens Peeps mor, Liza Womack, Sarah Stennett og selveste Terrence Malick har produceret. Se traileren herunder.

Læs også: Lil Peeps mor sagsøger rapperens managere – hævder de »proppede ham« med stoffer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af