Lil Peeps mor sagsøger rapperens managere – hævder de »proppede ham« med stoffer

Lil Peeps mor sagsøger rapperens managere – hævder de »proppede ham« med stoffer
Lil Peep. (Foto: Facebook / Lil Peep)

Rapperen Lil Peep døde i november 2017, lige da hans unikke blanding af emo-elementer og hiphoplyde var ved at gøre ham til en stjerne. Nu, næsten to år efter, at han døde af en overdosis af stoffet fentanyl, sagsøger hans mor, Liza Womack, rapperens tidligere managere for at have opmuntret og faciliteret Peeps misbrug.

Ifølge New York Times hævder Liza Womack, at hendes søn var »stresset, overvældet, udbrændt, udmattet og fysisk utilpas«, da han var på turné, hvilket dog ikke fik hans management-hold fra First Access Entertainment til at finde hjælp til den unge rapper. I stedet pressede de Lil Peep til at fortsætte og »proppede ham« (ifølge anklagerne) med stoffer.

Blandt de konkrete påstande i søgsmålet er blandt andet nogle ret opsigtsvækkende anklager mod Sarah Stennet, der er direktør for managementbureauet. Ifølge anklagerne skal hun således have givet Lil Peep en hel flaske piller i gave samt sms’et med rapperen om at levere Xanax til ham.

Der er desuden også anklager mod rapperens turnémanager Belinda Mercer, der (igen ifølge anklagerne) havde et seksuelt forhold med Lil Peep og desuden skaffede ham ketamin og andre stoffer.

De anklagede afviser at være skyldige i Liza Womacks anklager og hævder i stedet at have forsøgt at få rapperen til at stoppe med stofferne.

Til november udkommer dokumentaren ‘Everybody’s Everything’, som Peeps mor også deltager i.

Læs også: Efter Lil Peeps død: Hiphoppen forsøger at skylle stofferne ud

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af