Ny Prince-biografi afslører, han hadede at få presset »Katy Perry og Ed Sheeran ned i halsen«

Ny Prince-biografi afslører, han hadede at få presset »Katy Perry og Ed Sheeran ned i halsen«

Da Prince forlod os i 2016, var han i færd med at nedfælde sine memoirer. Nu har biografiens medforfatter Dan Piepenbring endelig færdiggjort værket, der i går udkom under titlen ’The Beautiful Ones’ med personlige erindringer, billeder og tegneseriestriber skabt af den lilla hertug himself.

I anledningen af udgivelsen har The Guardian talt med Piepenbring, der har delt et par af de mest mindeværdige citater fra biografen – heriblandt en solid sviner til tidens amerikanske musikmiljø og -medier.

»Vi er nødt til at fortælle dem, at de bliver ved med at presse Katy Perry og Ed Sheeran ned i halsen på os, og vi kan ikke lide det uanset, hvor mange gange de spiller det«, lød det kort og kontant fra Prince.

Læs også: Katy Perry appellerer copyright-erstatningskrav på 18 millioner kroner i sagen mod kristen rapper

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af