Benny Jamz låner Migos’ flow og hænger i junglen på ‘Balou’

Benny Jamz låner Migos’ flow og hænger i junglen på ‘Balou’
Benny Jamz.

Benny Jamz er nærmest den eneste store danske rapper, der ikke har udgivet et album i 2019. Men det er han ved at lave om på nu. I går annoncerede rapperen nemlig, at der er både var album og en single på vej. Nu er sidstnævnte landet.

‘Balou’ lyder umiddelbart som Benny Jamz’ bedste single i 2019. Han rapper om, at han har lånt Migos’ flow (»Ja, det her flow er lånt af Migos«), at han hænger ud i junglen med Balou, og han lyder i det hele taget som en rapper, der har fundet sin zone.

Men det kan jo i virkeligheden ikke undre nogen. Benny Jamz har længe haft ry for at være dén artist, der har fingeren på pulsen i forhold til hvilke strømninger, der dominerer hiphoppen lige nu. Og det er den stærke ‘Balou’ endnu et eksempel på.

Benny Jamz er faktisk aktuel på to nye numre i dag, da han også gæster dagens friske Node-album ‘Samme vej’ på sangen ‘Mørket, hvor han har et exceptionelt godt vers.

Læs også: De 20 bedste danske hiphopsange i 2010’erne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af