Benny Jamz annoncerer debutalbum – hør forsmag på ny single

Benny Jamz annoncerer debutalbum – hør forsmag på ny single
Benny Jamz. (Foto: Samy Khabthani / Soundvenue)

Hvis du følger med i dansk hiphop, har du måske luret, at 2019 er året, hvor alle de store rappere udgiver album. Sivas, Gilli, Branco, Stepz, Carmon, Jamaika, Hans Philip – næsten alle har været der. Med én vigtig undtagelse: Benny Jamz.

Rapperen er den eneste artist fra Molo-firkløveret, der endnu ikke har udgivet at soloalbum i år, men det ser ud til at ændre sig. Via Instagram har Jamz nemlig annonceret sit endnu unavngivne debutalbum, der er ude »snart«. Sammen med albumnyheden har Jamz også delt en forsmag på singlen ‘Balou’, der udkommer på fredag.

Udmeldingen kommer i kølvandet på, at Gilli og Branco har annonceret et fællesalbum, ‘Euro Connection’, der lander nytårsaften. Jamz selv har også været aktiv på solofronten – i år har han udgivet singlerne ‘Domino’ og ‘Savannah’, mens han sidste år var aktuel med ‘Spark’, ‘Tjep’ og ‘Uuh’.

Benny Jamz udgav tilbage i 2015 ep’en ‘Brænd system’ under sit Højer Øye-alias.

Læs også: De 20 bedste danske hiphopsange i 2010’erne

 

View this post on Instagram

 

‘Balou’ ?ude fredag ☔️? album snart

A post shared by ????? ???? (@bennyjamzlive) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af