Intens video serverer 100 af 2010’ernes største hits på tre minutter – Danmark er repræsenteret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Året går på hæld som så mange gange før. I år sætter nytåret dog ikke blot punktum for 2019, men også for hele årtiet, og det fejrer DJ Earworm (hvis kreationer vi har skrevet om før) med et mashup, der på blot tre minutter kommer igennem intet mindre end 100 sange fra 2010’erne. Det er ret intenst.

Youtube-dj’en har siden 2007 været leveringsdygtig i den slags opsamlende mashups, som med god grund formår at samle hele internettets opmærksomhed, men denne udgave er hans mest omfattende hidtil.

Det ambitiøse medley indeholder små bidder af årtiets største hits fra kunstnere som Adele, Justin Bieber, The Weeknd og Taylor Swift, som folder sig ud henover tonerne til blandt andet David Guetta og Sias ‘Titanium’. Her dukker Billie Eilish op med et yderst velplaceret »duh?« lige inden nummerets karakteristiske drop.

Mashuppet har sågar lidt dansk islæt i form af et kort udklip fra Lukas Grahams ‘7 Years’-musikvideo, men mere fremtrædende Møs kæmpehit ‘Lean On’ med Major Lazer, som også spillede en stor rolle i DJ Earworms 2015-mashup ’50 Shades of Pop’.

I denne sammenhæng er nummeret overraskende nok mixet sammen med LMFAO’s ‘Party Rock Anthem’ og Carly Rae Jepsens ørehænger ‘Call Me Maybe’ hen mod slutningen. En umage blanding? Ja, men det ville umiddelbart fungere helt perfekt på et nytårsdansegulv.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af