Premiere: Danske Dopha tager på hjemsøgende skovtur i musikvideoen til stærk debutsingle

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sofie Dophas melankolske pop er uløseligt bundet sammen med hendes provinsielle ophav, så naturligvis tager den 22-årige sanger og sangskriver os med til sin hjemstavn Romalt i musikvideoen til debutsinglen ‘September Till June’.

»Det er i Romalt, jeg har drømt mine drømme, så selvfølgelig skulle det også være med i min første musikvideo. Jeg kender hver en plet. Og når jeg i dag går en tur i området, så kan jeg næsten konstatere, om der mangler et træ, så godt kender jeg det«, fortæller Dopha om videoen, hvor vi kommer med hende på skovtur både om natten og om dagen.

Nattesekvenserne ligner med sit overeksponerede blitzlys nærmest noget fra kultgyseren ‘The Blair Witch Project’, og det skaber en mild horrorstemning, som agerer meget vellykket akkompagnement til den mørke og rastløse stemning fra ‘September Till June’.

Dopha har desuden annonceret en miniturné i begyndelsen af det nye år, hvor hun til februar besøger både København, Randers og Aarhus med sine første koncerter som headliner. Se datoer og spillesteder i Instagram-opslaget forneden.

Læs interview: Dophas drømmende provinspop klinger af Lana Del Rey og Taylor Swift: »Jeg har en meget livlig fantasi«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af