Så er det ‘Milkshake’-tid: Kelis kommer til København

Så er det ‘Milkshake’-tid: Kelis kommer til København
Kelis.

For 20 år siden var Kelis 20 år gammel og udgav den attitudefulde råbe-r’n’b-sang ‘Caught Out There’, der primært huskes for den tordnende tyngde, sangeren gav omkvædets »I hate! You so much right now!«. Siden fulgte en stime af stærke udgivelser, tit skabt i parløb med producerduoen The Neptunes, hvilket peakede med klassikeren ‘Milkshake’ fra 2003-albummet ‘Tasty’.

Kelis har ikke helt kunnet holde formen kørende fra starten af årtusindet, men det har ikke afholdt hende fra at turnere. Nu kommer hun således til København, hvor hun gæster Store Vega den 6. marts.

Koncerten er en del af en større turné, der fejrer 20-års jubilæet for debutalbummet ‘Kaleidoscope’, så der er god grund til at forvente de stærke sange fra begyndelsen af karrieren. Men faktisk skal man ikke snyde sig for Kelis’ nyere udgivelser som det stærke 2014-album ‘Food‘.

Billetsalget starter 22. november kl. 10.00 via ticketmaster.

Kelis (US) – Kaleidoscope 20th Anniversary Tour
6. marts
Store Vega
Billetpris: 350 kr.

Læs også: Her er Pharrells 15 vigtigste produktioner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af