Badesøen annoncerer de første navne til næste års festival – blandt andre Efterklang

Badesøen annoncerer de første navne til næste års festival – blandt andre Efterklang
Efterklang. (Foto: Rasmus Weng Karlsen)

For fjerde gang arrangerer spillestedet Forbrændingen i samarbejde med internetradioen The Lake endagsfestivalen Badesøen i de perfekte sommeromgivelser ved Albertslund Friluftsbad – også kendt som vestegnens Mallorca.

Det allerførste navn på næste års plakat er de danske veteraner Efterklang, der i 2019 vendte tilbage med deres første dansksprogede album nogensinde efter en pause på hele syv år. De giver koncert på den store scene ligesom det eksperimenterende Mayhem-band, Selvhenter, som også netop er blevet annonceret.

Ligesom tidligere år byder Badesøen også på en række små overraskende pop-up-koncerter rundt omkring på festivalpladsen, hvor blandt andet Ahmet Harmanci vil spille på det traditionelle kurdiske blæserinstrument Zurda. Desuden skal den helt nye scene ‘The Lake’  danne ramme for blandt andet radiobingo, forskellige livesessions og performancekunst.

Badesøen anno 2020 finder sted 8. august ved Friluftsbadet Badesøen i Albertslund.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af