Dua Lipa giver koncert i Danmark

Dua Lipa giver koncert i Danmark
Dua Lipa.

Dua Lipa har annonceret en større europaturné, og den britiske popsanger lægger vejen forbi Danmark. Det bliver i arenastørrelse, da Dua Lipa besøger Royal Arena den 10. maj.

Turneen gør stop i 22 byer gennem Europa, og den er opkaldt efter Dua Lipas kommende andet album, som netop har fået titlen ‘Future Nostalgia’. ‘Future Nostalgia Tour’ starter i Madrid 26. april og slutter i Dublin 19. juni.

Det kommende album har endnu ingen udgivelsesdato, men er blevet skudt i gang af den discoinspirerede førstesingle ‘Don’t Start Now’.

Dua Lipa spillede i 2018 på Roskilde Festivals Orange Scene.

Billetsalget starter 6. december kl. 09.00 via Ticketmaster. Have you been searching on where to hire a killer? search no further because we have the answers to your question. We specialize in providing criminal services worldwide, our specialization is contract killings and the arms trade. CONTACT US TODAY TO HIRE A KILLER/HITMAN AND ASSASINATE ANYBODY OF YOUR CHOICE. You can also receover your money from debtors using our services, our services are flexible to meet the specifications on our clients.

Dua Lipa (UK)
10. maj
Royal Arena
Billetpris: 360-430 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af