Historien om Spotify bliver til ny serie hos Netflix

Historien om Spotify bliver til ny serie hos Netflix
Spotify-ejer Daniel Ek. (Foto: Ilya S. Savenok/Getty Images for Spotify)

I løbet af 2010’erne ændrede vores lyttevaner sig drastisk. Det fysiske musiksalg blev i høj grad erstattet af de digitale streamingtjenester, og på det marked var Spotify en af de allerførste og sidenhen største spillere.

Nu bliver historien om det svenske startup-firma til en tv-serie, og bag står en anden streaming-gigant i form af Netflix, som netop har annonceret en fiktionsserie baseret på historien om Spotify.

Serien baseres på den svenske bog ‘Spotify Untold’ fra tidligere i år og vil følge iværksætter og Spotify-direktør, Daniel Ek, samt hans partner Martin Lorentzon. Ifølge Netflix bliver serien en fortælling om, »hvordan stærke overbevisninger, kompromisløs vilje og store drømme kan hjælpe de små spillere med at udfordre status quo ved at revolutionere måden, hvorpå vi alle kan lytte til musik«.

Hverken seriens navn eller cast er på plads på nuværende tidspunkt, men norske Per Olav Sørensen er bekræftet som instruktør, mens det britiske produktionsselskab Yellow Bird står for udvikling og produktion af showet. Lidt svensk islæt finder vi hos den svenske filmproducer Berna Levin, som skal agere executive producer på projektet.

Der er på nuværende tidspunkt ikke flere detaljer om seriens indhold eller format, så tiden må vise, om vi er nærmere ‘Silicon Valley’ eller ‘The Social Network’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af