James Blake leverer ømt akustisk Billie Eilish-cover – se videoklip

James Blake leverer ømt akustisk Billie Eilish-cover – se videoklip
James Blake på NorthSide i 2017. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

James Blake er for tiden på en lille ’Solo Piano’-turné, der – som titlen afslører – er en helt nedbarberet affære med James Blake og hans klaver. Da Blake forleden tog hul på den lille række af intimshows, havde han en overraskelse i ærmet til sit publikum: Han leverede nemlig en coverversion af Billie Eilishs ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’-ballade ’When the Party’s Over’.

En (desværre ganske kort) video af Blakes Eilish-moment er landet online, og til trods for dens små 30 sekunder, giver den et indblik i, hvor inderligt og ømt Blake fortolker Eilish-balladen – med en medrivende følsomhed i det helt høje register.

Blakes lille række af intimshows finder sted i Los Angeles og Brooklyn over de næste par uger. Til næste år lægger til gengæld vejen forbi København, hvor han spiller i K.B. Hallen den 19. april – denne gang dog ikke en akustisk koncert, men eftersom han ofte krydrer sine normale shows med en lille klaverbåret coverballade, kunne det sagtens tænkes, vi alligevel kunne få denne at høre.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af