Tessa taler ud efter at have fået private videoer delt på internettet: »Speak the fuck up! Det er ikke okay«

Tessa taler ud efter at have fået private videoer delt på internettet: »Speak the fuck up! Det er ikke okay«
Tessa. (Foto: Nikolaj Gyldenløve)

Private videoer af Tessa er blevet delt på internettet uden hendes samtykke. Det fortæller rapperen i en to minutter lang video på Instagram.

Ifølge videoen har Tessa meldt sagen til politiet, og DR har fået bekræftet anmeldelsen af Midt- og Vestsjællands Politi.

Det drejer sig om videoer, hvor Tessa »ikke har ret meget tøj på, og jeg ryger en joint, og jeg lever livet«, som hun fortæller.

Tessa fortsætter: »Og jeg synes jo, jeg ser flot ud. Jeg er meget glad for de her videoer. Det der er i det: Det er ikke mig, der har delt dem. De her videoer er blevet sendt privat til folk, og derfor er det ulovligt at dele dem på internettet uden min tilladelse«.

»De videoer har jeg lavet, sendt i god tro til folk jeg troede, jeg kunne stole på. Det viser det sig, det kan man ikke«, siger Tessa i videoen.

Ifølge Tessa er Instagram-videoen et opråb til folk, som har befundet sig i lignende situationer og måske ikke har haft modet til at tale højt om det: »Og med det her, så er det altså også et kæmpe fucking opråb til alle de piger, som har været igennem det her, og drenge, som har været igennem det her: Speak the fuck up! Det er ikke okay, og det er dybt fucking ulovligt«.

Tessa slår fast, at hun ikke har yderligere kommentarer til pressen. Hun er dog gæst i et nyt afsnit af podcasten ‘Det du frygter’ på Podimo, hvor vært er Tessas life coach, Pernille W. Lauritsen. Ifølge Tessa kommer podcasten ind på hendes fortid og baggrunden for videoerne.

»Til alle, der har spørgsmål: Hør podcasten. Jeg kommer ikke til at snakke med Ekstra Bladet, jeg kommer ikke til at snakke med B.T., fordi det her, det er min historie, og det er sådan her, jeg har tænkt mig at formidle den«, siger Tessa i Instagram-videoen.

Hun slutter med: »I skal bare vide, at jeg er ikke knækket på det her. Der skal fucking meget mere til at knække mig. Men det ville være bedst, hvis I ikke prøvede«.

 

View this post on Instagram

 

Du kan høre hele samtalen i podcasten hos @pernille_mindjuice “Gør det du frygter” på podimo.com

A post shared by Tessa (@tessa_okay) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af