The Weeknd og Metro Boomin tripper gennem (lidt for) vanvittig Las Vegas-bytur i video til ’Heartless’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Storstilet Las Vegas-gambling, drinks på stribe, en heftig bytur badet i blinkende neonlys samt The Weeknd og Metro Boomin, der går all in. Det er essensen af den nye musikvideo til den Metro Boomin-producerede The Weeknd-single ’Heartless’. En opskrift, der egentlig lyder ganske glamourøs – men som i praksis overhovedet ikke er det.

The Weeknd og Metro Boomin har nemlig fået en tand eller ti for meget af noget, der gør hele balladen til en dybt foruroligende oplevelse. Sammen hallucinerer de sig gennem natten, vælter rundt, slikker på frøer og kysser statuer – lige indtil det hele bliver en kende for meget, og The Weeknd forsøger at løbe fra det med uregerlige lemmer i fuld spurt.

’Heartless’ ventes at lande på The Weeknds kommende studiealbum, der bliver hans fjerde af slagsen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af