Billie Eilish annonceret til Oscar-uddelingen med en »særlig optræden«

Billie Eilish annonceret til Oscar-uddelingen med en »særlig optræden«
Billie Eilish på Tinderbox. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

I sidste uge blev de optrædende til årets store Oscar-show annonceret. Traditionen tro vil scenen byde velkommen til en række af de award-nominerede navne (heriblandt Elton John og Randy Newman) – og nu også en nyannonceret »særlig optræden« fra Billie Eilish.

Men til trods for sin dominans på tidens popscene og nylige sejrsrunde ved Grammy-uddelingen er Oscar-uddelingen altså ikke et awardshow, hvor Eilishs navn er at finde på nogen af nomineringslisterne. Til gengæld blev det for nyligt annonceret, at den blot 18-årige sanger sammen med sin bror og trofaste producer-makker Finneas står bag den endnu uhørte temasang til den kommende James Bond-film, ’No Time to Die’, der får premiere i april. Derfor kunne det helt oplagt tænkes (og håbes, ikke mindst), det bliver dén, der får premiere på Oscar-aftenen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

?

Et opslag delt af BILLIE EILISH (@billieeilish) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af