DaBaby anholdt for røveri og overfald i Miami

DaBaby anholdt for røveri og overfald i Miami
DaBaby. (Foto: Sheldon Kearse.)

DaBaby blev anholdt i Miami i går i forbindelse med et overfald og røveri, der skete om eftermiddagen torsdag. Det skriver TMZ.

Ifølge TMZ er offeret angiveligt en koncert-promoter, som DaBaby konfronterede i den tro, at promoteren havde snydt ham for 10.000 dollars i honorar for en koncert. Ifølge insider-kilder, TMZ har været i kontakt med, fik DaBaby kun et reduceret honorar på 20.000 dollars i stedet for 30.000, og derfra eskalerede situationen.

DaBaby skulle angiveligt have stjålet promoterens iPhone, kreditkort samt 80 dollars i småpenge, mens han også hældte æblejuice udover ham. Rapperens kaution blev sat til 1.500 dollars, men er ifølge TMZ siden blev fjernet, da politiet fandt en aktiv arrestordre på DaBaby udstedt i Texas.

Siden anholdelsen har TMZ delt en video af overfladet, hvor man kan se flere mænd angribe promoteren, mens han ligger ned. Det er endnu uvist om DaBaby er en af mændene fanget på kamera.

Rapperen har haft en del problemer med loven på det seneste. Juleaften blev han anholdt i North Carolina for marijuana-besiddelse og fortalte på sociale medier, at han blev forfulgt og chikaneret af politiet. Der blev ikke rejst sigtelser i den sag.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af