Gorillaz deler første afsnit af den animerede serie ‘Song Machine’ med ny single

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Gorillaz forleden teasede, at et projekt med titlen ’Song Machine’ var på trapperne, fulgte en lystig gætteleg i fanbasen naturligvis trop. Var det et nyt album, en animeret serie eller slet og ret blot en playliste? Det viser sig nu, at alle på en eller anden måde endte med at få ret.

Første episode af første sæson af ’Song Machine’ er landet, og den består af et fem minutter langt rendyrket Gorillaz-eventyr: Rigtige videooptagelser fra Gorillaz’ Kong Studios af såvel gruppens menneskelige medlemmer som dens virtuelle ditto (skabt af animator og Gorillaz-medstifter Jamie Hewlett).

Afsnittet byder på en premiere på den nye single ’Momentary Bliss’, som Slowthai og Slaves dukker op for at levere linjer til – side om side med Damon Albarn og hans virkelige slæng samt de animerede medlemmer 2-D, Murdoc, Noodle og Russell.

Trommeslageren Russell Hobbs (et af de lidt mere todimensionelle medlemmer – no offence) udtaler om ’Song Machine’-projektet: »’Song Machine’ er en helt ny måde at gøre det, vi gør. Gorillaz breaking the mold, ’cos the mold got old. (…) Vi ved ikke engang, hvem der træder ind i studiet næste gang. ’Song Machine’ fødes af det ukendte, kører på rent kaos. Så uanset hvad helvede, der vil komme, er vi forberedt og klar til at producere, som var der intet i morgen. Du ved, for en sikkerheds skyld …«.

Serien, hvis første afsnit ligger klar på Youtube, gøres desuden selskab af en række ’Machine Bitez’ bestående af små samtalesekvenser tegneserieholdet og deres real life-bandmakkere imellem.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af