Manna og CPH:DOX holder fest i KPH Volume – med bl.a. Kilo Kish, BishBusch og Necklace

Manna og CPH:DOX holder fest i KPH Volume – med bl.a. Kilo Kish, BishBusch og Necklace
Kilo Kish.

Manna startede som en torsdagsklub på Jolene i Kødbyen på Vesterbro, hvor man kunne høre navne som Barselona, Fraads og Erika de Casier på et tidligt stadie, men på det seneste har konceptet fået vokseværk. Sidste år genopstod den tidligere torsdagsklub som event i KPH Volume med koncerter af Gents, Lil Halima og Elias Boussnina, og nu får vi endnu et større event.

Den 21. marts præsenterer Manna og dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX nemlig koncerter af amerikanske Kilo Kish, svensk-iranske Nadia Tehran samt danske Necklace og BishBusch.

Kilo Kish har samarbejdet med hiphopstjerner som Childish Gambino, Vince Staples, Earl Sweatshirt og mange flere, og senest har man kunnet høre hendes stilsikre, svævende hiphop i den hypede serie ‘Euphoria’.

Nadia Tehran skaber derimod progressiv pop med en punket ånd, mens Necklace og BishBusch er to af de mest spændende nye danske navne lige nu.

Det tidligere Waldo & Marsha-medlem Necklace har endelig indvarslet sit længe ventede debutalbum med den Vera-producerede single ‘Wake Up’, mens BishBusch er det lovende soloprojekt fra Franske Piger-medlemmet Søren Buschmann Friis, som vi har udpeget som et af de navne, man skal holde øje med i år.

Billetsalget starter tirsdag 27. januar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Manna x CPH:DOX – Kilo Kish, Nadia Tehran, Necklace & BishBusch
21. marts
KPH Volume
Billetpris: 100 kr. + gebyr

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af