Schoolboy Q lover nyt album i 2020: »Denne gang lyver jeg ikke«

Schoolboy Q lover nyt album i 2020: »Denne gang lyver jeg ikke«
Schoolboy Q på Coachella 2019. (Foto: Rich Fury/Getty Images for Coachella)

Schoolboy Q-fans kan efter alt at dømme godt begynde at glæde sig til nye toner. Top Dawg Entertainment-rapperen afslørede nemlig forleden til en koncert, at han slipper et nyt album i løbet af året – og denne gang lyver han efter eget udsagn ikke.

»Jeg lyver ikke for jer, I swear to God, jeg dropper et helt nyt album i år, det lover jeg jer. Jeg lover jer det. Jeg lyver ikke denne gang – jeg lyver ellers altid,« jokede Schoolboy Q fra scenekanten.

»Jeg har arbejdet på dette album, siden ’Crash Talk’ kom ud,« fortsatte han. »Jeg har arbejdet nonstop, og jeg bliver ved med at arbejde konstant, fordi jeg er sulten, og jeg elsker at skabe, og hver gang jeg kommer ud og ser mine fans, får det mig til at værdsætte det her shit meget mere«.

Det nye album følger op på sidste års udgivelse ’Crash Talk’. Schoolboy Q kan opleves i Vega den 15. februar – måske endda med nye numre på setlisten, hvis den sultne rapper er klar til at dele ud af de nye godter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af