Surprise: Benjamin Hav har udgivet et soloalbum – hør hele ‘Spice Up Your Life’

Surprise: Benjamin Hav har udgivet et soloalbum – hør hele ‘Spice Up Your Life’
Benjamin Hav.

Nytårsforsæt: Start en solokarriere!

Som et lyn fra en klar himmel har Benjamin Hav fra Benal udgivet sit debutalbum som soloartist, og det 13 numre lange ‘Spice Up Your Life’ er ude nu – lyt med forneden.

Albummet er altså lavet uden Havs faste Benal-makker, produceren Magnus Albert Wanscher, og i stedet har rapperen lavet musik med en bred vifte af navne som Nonsens, Hedegaard, Zookeepers, Mahler & Bir, Emil Kruse og Søren Huss.

Og hvad betyder det så for Benal?

»Det her er ikke et farvel til Albert eller Benal«, fortæller Hav i en pressemeddelelse, inden han kaster sig ud i en af sine vanligt kryptiske forklaringer:

»Det her er en nænsom bevægelse med hoften i en proppet elevator. Jeg har lavet dette soloalbum for endegyldigt at imødekomme min psykologs gentagne opfordringer om at gøre noget for lille Benjamin. Benjamin har også følelser, men det er du ligeglad med. Du har nok i dig selv. Selv om vi alle ved, at det jo umuligt kan være nok. Nu er det kun mig og kærligheden. Vi skal danse og være glade, og jeg har købt ti lange roser og en vandseng som et venligt kip med hatten til den virkelighed, de kalder ‘extreme succes’. Det her er mit forsøg på at blive elsket endnu mere end før«.

Benal udgav senest 2018’s ‘Benjamin og Albert’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af