Billie Eilish og hele hendes Bond-team brillerede med ’No Time to Die’ til Brit Awards

Billie Eilish og hele hendes Bond-team brillerede med ’No Time to Die’ til Brit Awards

I fredags landede Billie Eilish og Finneas’ James Bond-temasang, ’No Time to Die’. Et både underspillet og alligevel storslået nummer, der blev skabt med kyndig hjælp fra filmkomponist-legenden Hans Zimmer og The Smiths-guitaristen Johnny Marr.

Da årets Brit Awards løb af stablen i går aftes, leverede Eilish og hele holdet nummeret i liveversion for første gang – i selskab af alle de stemningsfulde strygere, et vaskeægte Bond-track kalder på.

Og skulle man være nervøs for, hvorvidt den ofte så udskældt ”hviskende” sangerinde nu også ville kunne levere den mageløse finale-vokalpræstation på scenen, som hun gør på singlen, kan man roligt se hele videoklippet til ende. She nailed it.

Billie Eilish kunne desuden tage fra showet med en ny statuette til kaminhylden i kategorien International Female Solo Artist.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af