Billie Eilish var grædefærdig under emotionel takketale til Brit Awards

Billie Eilish var grædefærdig under emotionel takketale til Brit Awards
Billie Eilish holder takketale til Brit Awards. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Gårsdagens Brit Awards var en god aften for Billie Eilish. Hun spillede sin James Bond-sang ‘No Time to Die’ live for første gang, hun overrakte Dave prisen for årets album, og så var hun også på scenen for selv at modtage en pris – som endda blev overrakt af ingen ringere end Sporty Spice.

Eilish vandt prisen for International Female Solo Artist, og selv om hun startede sin takketale i højt humør, blev det emotionelt til slut.

»Jeg vil også gerne lige sige noget, som jeg tænkte på for to sekunder siden. Jeg har følt mig meget forhadt på det seneste. Og da jeg var på scenen og så jer (publikum, red.), der bare smilede til mig…«, siger Eilish, inden hun bliver afbrudt af de skrigende fans foran scenen.

Hun får dog tysset publikum ned, hvorefter hun mere og mere grædefærdig får ytret de stærke ord: »Så fik jeg oprigtig talt lyst til at græde. Og jeg har lyst til at græde lige nu. Så tak«.

Brit Awards foregik samme dag, som BBC publicerede et interview med Billie Eilish, hvor hun erklærede, at hun var stoppet med at læse kommentarer på Instagram.

»Det ødelagde mit liv – igen. Det er underligt: Jo sejere ting, du får lov til at lave, jo mere hader folk dig. Det er sindssygt. Internettet er en gruppe trolls«, fortalte hun i gårsdagens interview.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af