Eminem forklarer, hvorfor han optrådte til Oscar-showet 17 år forsinket

Eminem forklarer, hvorfor han optrådte til Oscar-showet 17 år forsinket
Eminem til Oscar-showet i 2020. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Bedre sent end aldrig. Det var nok noget a la det, Eminem tænkte, da han meget uventet gik på scenen til årets Oscar-show og spillede sangen ‘Lose Yourself’, som han vandt en Oscar for helt tilbage i 2003. Dengang dukkede han nemlig ikke op til prisuddelingen.

»Jeg tænkte, at siden jeg ikke kunne gøre det dengang, ville det måske være fedt nu«, har rapperen nu fortalt Variety.

»Dengang tænkte jeg, at jeg ikke havde en chance for at vinde. Vi havde lige spillet ‘Lose Yourself’ til Grammy-prisuddelingen med The Roots et par uger inden Oscars, så vi tænkte ikke, det var en god idé. Og så følte mit yngre jeg også dengang, at sådan et show ikke ville forstå mig«.

Eminem fortæller desuden, at det ikke passer, at Oscar-uddelingen i 2003 ville have ham til at censurere sangen. Og så taler han om, hvad han i stedet fik aftenen til at gå med dengang for 17 år siden: Han var sammen med sin datter, og så faldt han i søvn.

Men nu, 17 år senere, fik Eminem altså rettet op på fejlen og leverede langt om længe ‘Lose Yourself’ til Oscar-showet – hvilket førte til massevis af meme-værdige reaktioner fra publikum.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af