Se Eminems surprise-optræden til Oscars med ‘Lose Yourself’

Se Eminems surprise-optræden til Oscars med ‘Lose Yourself’
Eminems surprise-optræden. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Eminem er i øjeblikket i gang med (endnu) et comeback eller i hvert fald et forsøg på at få karrieren til at være, hvad den var engang. For nyligt udgav han albummet ‘Music to be Murdered By’, der med sit chokerende tekstunivers endnu en gang bragte Marshall Mathers i medieorkanens øje.

I går var Eminem igen at finde i spotlyset, da han dukkede op som surprise-gæst til Oscar-showet og fremførte den ikoniske single ‘Lose Yourself’, som han modtog en Oscar for i 2003.

Man kan selvfølgelig undre sig en smule over timingen af selve optrædenden, men på den anden side gav den Eminem muligheden for at rette den fejl, han begik for 17 år siden, da han ikke optrådte ved den prisuddeling, hvor han oprindeligt modtog hæderen. Optrædenden afsluttede således et kapitel i rapperens (og Oscars) historie.

Oscar-showet bød også på optrædener fra blandt andre Elton John og Billie Eilish og Finneas, der gav et ømt Beatles-cover.

Nedenstående (indrømmet, lidt sløje) video af Eminems optræden er det bedste, internettet har at byde på lige nu. Vi opdaterer selvfølgelig, så snart en officiel video lander.

Læs hele vores Oscar-dækning her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af