Gæstelisten til Justin Biebers nye album ‘Changes’ er stabil – men to navne stikker ud

Gæstelisten til Justin Biebers nye album ‘Changes’ er stabil – men to navne stikker ud
Justin Bieber.

Fredag den 14. februar (Valentinsdag!) udkommer Justin Biebers nye album ‘Changes’, og i går delte han så den officielle trackliste.

Albummet kommer til at indeholde 17 numre (inklusive et remix), og vi har allerede hørt singlerne ‘Yummy’ samt Kehlani-duetten ‘Get Me’. I morgen får vi Quavo-samarbejdet ‘Intentions’, der formentligt bliver sidste forsmag inden helheden lander i næste uge.

Ud over Quavo og Kehlani får Bieber også besøg af superstjernerne Post Malone og Travis Scott, men gæstelisten til ‘Changes’ består af i alt seks kunstnere, og de to sidste navne skiller sig en smule ud fra resten.

For det første er der satirerapperen Lil Dicky, som har et lidt andet ry end ovenstående stjerner. Han har haft stor succes med sidste års klimasang ‘Earth’ (hvor Justin Bieber var med som gæst), men det kan umiddelbart være lidt svært at se, hvordan han passer ind i denne her sammenhæng. Med mindre altså ‘Running Over’ er en jokesang af en slags.

For det andet er der Clever, som de færreste nok kender særligt indgående. Bag aliasset finder man Joshua Tyler Huie; en amerikansk rapper i midt-30’erne, der i 2019 var med på Juice WRLD-albummet ‘Death Race For Love’ og også har lavet tracks med unge rappere som NLE Choppa og Polo G. Han udgav sidste år albummet ‘Who Is Clever?’, og ifølge et oktober-interview med HotNewHipHop var han dengang i dialog med både Post Malone og Justin Bieber – hvilket altså har udmundet sig i sangen ‘Forever’.

‘Changes’ – trackliste:
1. ‘All Around Me’
2. ‘Habitual’
3. ‘Come Around Me’
4. ‘Intentions’ feat. Quavo
5. ‘Yummy’
6. ‘Available’
7. ‘Forever’ feat. Post Malone & Clever
8. ‘Running Over’ feat. Lil Dicky
9. ‘Take It Out on Me’
10. ‘Second Emotion’ feat. Travis Scott
11. ‘Get Me’ feat. Kehlani
12. ‘ETA’
13. ‘Changes’
14. ‘Confirmation’
15. ‘That’s What Love Is’
16. ‘At Least for Now’
17. ‘Yummy (Summer Walker Remix)’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af