Justin Bieber annoncerer nyt album: ‘Changes’ – og deler ny r’n’b-duet med Kehlani

Justin Bieber annoncerer nyt album: ‘Changes’ – og deler ny r’n’b-duet med Kehlani
Justin Bieber.

Justin Bieber har efterhånden længe teaset, at hans næste album skulle være lige på trapperne. Men nu lader det til, albumudgivelsen bliver en realitet – og endda lige om lidt. Bieber har nemlig annonceret, at det nye album, der får titlen ’Changes’, er ude den 14. februar.

I forbindelse med annonceringen har Bieber ligeledes delt et nyt nummer, der kommer til at figurere på skiven. Denne gang er der tale om det sanselige Kehlani-samarbejde ’Get Me’, med hvilken Justin Bieber ufortrødent fortsætter sin tilbagelænede R&Bieber-stil, han påbegyndte med (den noget mere banale) ’Yummy’ i begyndelsen af måneden.

Foruden både albumdetaljer og nyt nummer har Justin Bieber også annonceret en større stadionturné, der tager ham til 45 stop igennem USA og Canada fra maj til september.

Men Bieber-stimen stopper ikke her. Som kirsebærret på toppen af alle nyhederne er første afsnit af dokumentarserien ’Justin Bieber: Seasons’ også netop udkommet. Afsnittet med titlen ‘Leaving the Spotlight’ lægger hårdt ud med klip fra tiden omkring ’Purpose’-turnéen, hvor forventningspresset, de hundredevis af shows og skrigende fans blev for meget for stjernen.

’Changes’ bliver Justin Biebers første studiealbum, siden han gjorde »voksen-comeback« med ’Purpose’ i 2015.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

My new album #Changes out Feb 14. Pre-order and get the new track with my friend @kehlani ‘Get Me’ now https://justinbieber.lnk.to/Changes

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af