Grimes deler Lil Peep-inspireret sang med solide ’Wonderwall’-vibes: ’Delete Forever’

Når der lander et nyt nummer fra Grimes, er det aldrig helt til at vide, hvilket format man skal forvente. Som altid i Grimes’ balstyriske genrecirkus er der også denne gang en overraskelse at hente: Denne gang er der nemlig tale om ’Wonderwall’-vibes (ja, the one and only lejrbåls-, karaoke- og fuldskabsfællesskrål-favorit fra Oasis), country-inspiration og Lil Peep-inspireret poesi på det nye nummer ’Delete Forever’.

’Delete Forever’, der stammer fra Grimes’ kommende nye album ’Miss Anthropocene’, er flankeret af en smukt spacey, men samtidig ganske rolig one shot-video af Grimes siddende på en form for trone midt i noget, der måske engang har været en majestætisk sal et sted i rummet.

Grimes skrev det guitar-bårne nummer samme aften, Lil Peep i 2017 døde af en overdosis i en alder af 21.

»Jeg har haft ret mange venner, der faktisk sådan gik bort, særligt én ven, da jeg var 18, døde fra komplikationer relateret til opioid-afhængighed,« forklarer Grimes i et interview med Zane Lowe i forbindelse med premieren på nummeret.

Grimes fortæller endvidere, at hun gik fra at lege med country-formater og at føle sig ret Patsy Clines-ish, men at hun i sidste ende endte et lidt mere Oasis-agtigt sted: »Jeg har det som om, det endte med at have en slags ’Wonderwall’-vibe eller sådan noget. Jeg føler, der er en grund til, den sang er så populær. Jeg mener – den sang styrer«.

‘Miss Anthropocene’ udkommer den 21. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af