Hør Billie Eilishs storslåede James Bond-temasang: ’No Time to Die’

Hør Billie Eilishs storslåede James Bond-temasang: ’No Time to Die’
Billie Eilish.

Såvel spændingen som forventningerne har været høje, siden det i sidste måned blev annonceret, at Billie Eilish skulle stå for temanummeret til den kommende James Bond-film: ’No Time to Die’. Tematrack-traditionen omkring den legendariske agent er mildest talt stolt – så hvordan ville det 18-årige poprebel-fænomen og hendes producer-storebror tackle dén tjans?

Nu er nummeret endelig ude, og som traditionen som oftest foreskriver, er der tale om et rigt orkestreret nummer, der bevæger sig fra det subtile, ulmende urolige og dystert plagede med Eilishs karakteristiske hviskende vokal mod klimatiske momenter malet med de helt store Bond-penselstrøg med alt, det indebærer af sitrende strygere og sanseligt guitarspil.

Nummeret har fået en mere end almindeligt kyndig hånd fra den legendariske filmmusik-komponist Hans Zimmer og den prominente filmmusik-orkestrator Matt Dunkley, mens guitar varetages af The Smiths-guitaristikonet Johnny Marr.

Billie Eilish og bror Finneas spiller ’No Time to Die’ live for første gang på tirsdag den 18. februar til Brit Awards, hvor de får selskab af både Hans Zimmer og Johnny Marr.

Billie EIlish er den yngste sanger, der nogensinde har stået for en Bond-sang. Senest tilfaldt opgaven Sam Smith, der til ’Spectre’ leverede nummeret ’Writing’s on the Wall’.

’No Time to Die’ får dansk premiere den 2. april.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af