Jada har det for vildt over at skulle åbne Orange Scene: »Det er virkelig for sygt«

Jada har det for vildt over at skulle åbne Orange Scene: »Det er virkelig for sygt«

Findes der noget vildere end at spille på Orange Scene? For de fleste danske musikere er det at optræde på Roskilde Festivals største scene nok godt deroppe af på ønskelisten, og til sommer bliver det Jadas tur.

Det er i dag blevet annonceret, at den danske popkunstner (meget fortjent) skal åbne Orange Scene på Roskilde Festival anno 2020, og det har Jada det selvsagt rimelig vildt over i en video, hun har delt på sin Instagram.

»Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var barn. Det er noget, jeg har gået og planlagt de sidste par år«, fortæller Jada, der i løbet af videoen kalder det hele »sindssygt«, »det sygeste« og »virkelig for sygt«.

Ja, glæden er stor. Forståeligt nok. Det er tilmed tredje år i træk, at Jada skal spille på Roskilde Festival.

»Jeg kan slet ikke fatte, at i 2018 spillede vi på Countdown: Bedste oplevelse i mit liv. 2019 på Avalon: Den nye bedste oplevelse i mit liv. Og nu skal vi fucking åbne Orange«, lyder det fra Jada, som slutter med at love et godt show:

»Vi kommer med hele cirkusset, og vi glæder os så meget. Vi vil gøre alt for, at det bliver det fedeste nogensinde«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

DER ER SKET NOGET SINDSSYGT ?

A post shared by Jada (@jadablu93) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af