Justin Bieber og James Corden er et genialt makkerpar i Carpool Karaoke

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Justin Bieber har været med på forsædet hele to gange før, og man kan ikke komme uden om, at popstjernen og James Corden har en helt speciel kemi, når de ‘kører på arbejde’ i talkshow-værtens Carpool Karaoke.

Der er gået et par år siden sidst, Bieber er blevet gift og fået overskæg, men deres interne drillerier er stadig underholdende. Det er som om, at Biebers tilbagelænede, men konstant sarkastiske facon skaber en stemning, som Corden ikke altid lige kan få frem med andre popstjerner, som han måske ikke kender lige så godt.

Denne tredje gang i Carpool Karaoke laver Bieber og Corden en spritny koreografi til ‘Yummy’, og så taler de om dengang, popstjernen udfordrede Tom Cruise til en slåskamp.

»Jeg er underholdningsindustriens svar på Conor McGregor«, ender Bieber med at sige, inden han lægger arm med Corden på forsædet af bilen. Det er ikke tæt…

Makkerparret kommer også ind på ‘Friends’, da Corden spørger ind til, hvilke serier, ægteparret Bieber binger derhjemme. Popstjernen ser åbenbart sig selv som et miks af både Joey, Chandler og Ross. Og ja, hvis du nogensinde har drømt om at høre Bieber synge ‘Smelly Cat’, så er i dag altså din dag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af