Kan du rappe lige så hurtigt som Eminem? Så prøv hans #GodzillaChallenge

Kan du rappe lige så hurtigt som Eminem? Så prøv hans #GodzillaChallenge
Eminem. (Foto: Facebook / Eminem)

Selv hvis du er en af dem, der synes, at Eminem er faldet af på den (og at ‘Music to Be Murdered By’ var en skuffelse), er der én ting, der er svær at benægte: Marshall Mathers er eddermame god til at rappe hurtigt.

På sangen ‘Godzilla’ fra i år har han således slået sin egen verdensrekord ved at rappe 224 ord med i alt 330 stavelser på kun 31 sekunder. Det er altså 7,6 ord i sekundet og 11,3 stavelser i sekundet – hvilket var nok til en Guiness World Record.

Nu vil Eminem til gengæld se, om der er nogen derude, der kan gøre ham kunsten efter. Han har nemlig netop søsat #GodzillaChallenge, hvor man skal filme sig selv rappe det svære stykke fra ‘Godzilla’.

I en ny video på Instagram, der oprindeligt er postet på app’en Triller, viser Eminem, hvordan det skal gøres. På Instagram lover Eminem desuden, at han reposter sine favoritvideoer, og så har han også særlige priser, som han vil dele ud.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af