Eminem slår sin egen verdensrekord på Juice WRLD-samarbejdet ’Godzilla’

Eminem slår sin egen verdensrekord på Juice WRLD-samarbejdet ’Godzilla’
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Meget kan man sige om Eminem og hans seneste års bedrifter. Men én ting er sikker: Han er hurtig ad helvede til på en mikrofon.

På det Juice WRLD-gæstede nummer ’Godzilla’ fra Eminems seneste album, ’Music to Be Murdered By’, har Eminem med sit tredje vers begået sit hurtigste nogensinde, hvormed han er strøget direkte ind og har scoret en Guiness World Records-rekord. I verset leverer han (ifølge flere forskellige Eminem-kyndige kilder, der tålmodigt har haft kuglerammen fremme) 229 ord på 30 sekunder, hvilket svarer til 7,6 ord i sekundet og 11,3 stavelser i sekundet.

Og hvem er det så, Eminem vipper af pinden på førstepladsen? Jamen, det er såmænd da ham selv. Eminem slog nemlig selv rekorden med ’Rap God’ i 2013, hvor han nåede et top-tempo på 6,46 ord og 9,6 stavelser i sekundet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af