Slowthai indtager Jimmy Fallons skrivebord i hæsblæsende debut på amerikansk tv

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Smid trøjen, hop op på værtens bord og kast dig nonchalant i sofaen – sådan kommer man godt fra start i sin debut på amerikansk tv. Og det er altså med lige dele charme og galskab i øjnene, at Slowthai får hevet den ekspressive optræden hjem.

Jimmy Fallon ser for en gang skyld ikke helt tryg ud i sit eget studie, når den britiske rapper sammen med produceren Mura Masa folder singlen ‘Deal Wiv It’s punkede energi ud live. Med sin guitar styrer Mura Masa slagets gang lidt tilbage på scenen, som generalen, der har lagt strategien og sluppet sin mest vanvittige soldat løs med fem dynamitstænger i hver hånd.

Nummeret stammer fra Mura Masa-albummet ‘R.Y.C’, der udkom i januar, og produceren kan til sommer opleves på Roskilde Festival. Slowthai har for nyligt udgivet et samarbejde med Gorillaz.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af